13 Липня 2018
Новини

50-річна баба-ягідка: Памела Андерсон хоче заміж

50-річна баба-ягідка: Памела Андерсон хоче заміж

Модель та акторка Памела Андерсон, яка отримала світову популярність виконавши роль в телесеріалі «Рятувальники Малібу», зовсім скоро покине лави завидних наречених.

Подейкують, що 51-річна Пем зібралася заміж за свого 32-річного коханого, футболіста збірної Франції Аділя Рамі.

Секрет Андерсон виданню USA Today розповіла близька подруга зірки. Не вірити жінці підстав нема, оскільки нещодавно Памела продемонструвала каблучку на безіменному пальці, дуже схожу на обручку.

Прикрасу журналісти помітили ще тоді, коли Андерсон приїхала до Росії на матч між національними командами Франції та Бельгії, аби підтримати коханого.

18-річна різниця у віці не стала перешкодою для зіркової пари:

«Він називає мене «інопланетянкою». Каже, що мені має бути 30 років, а не 50, і просить показати моє водійське посвідчення», – розповідає актриса.

Знайомство пари відбулося навесні 2017 року на Каннському кінофестивалі. Раніше Памела Андерсон повідомляла, що у неї бували труднощі у відносинах, але зараз вона знаходиться в абсолютному гармонійному взаєморозуміння з партнером.

А на початку року Памела Андерсон переїхала до коханого Аділя Рамі у Францію.

Нагадаємо, у 1995-1998 роках акторка була одружена з рок-музикантом Томмі Лі. У колишнього подружжя є двоє синів – Брендон Томас Лі і Ділан Джаггер Лі. У червні 1995 року у Памели Андерсон стався викидень, коли вона була вагітна їх первістком. У 2000-му розлучилася остаточно.

У 2006-2007 була одружена з рок-музикантом Кідом Роком. У листопаді 2006 року у Памели Андерсон стався другий викидень, коли вона була вагітна своєю третьою дитиною.

У 2007-2008 роках і знову в 2014-2015 роках була одружена з кінопродюсером Ріком Саломоном.

Нині діти Памели Андерсон, сини – 20-річний Ділан та 21-річний Брендон залишилися у Сполучених Штатах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, памела андерсон, аділь рамі, шлюб
В тему

Останні матеріали