12 Липня 2018
Новини

У Луцьку створили міський молодіжний центр

У Луцьку створили міський молодіжний центр

У Луцьку показали приміщення, де буде розміщений міський молодіжний центр. Будівля розташована поблизу зоопарку, біля входу на іподром.

За словами радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука, це приміщення збудоване самовільно, раніше його займали різні організації. Проте тривалий час воно пустувало і почало занепадати.

«Це приміщення ідеально підходить для того, аби тут зустрічалася молодь. З центру міста до нього 10 хвилин ходьби. Ми плануємо розвинути інфраструктуру на території поблизу іподрому: створити різноманітні урбан-фішки, В-mix стадіон, фізкультурно-спортивне товариство «Спартак», - зазначив Ігор Ігорович.

Також він додав, що створення такого центру – великий позитив для молоді. Молоді лучани відтепер матимуть місце, де можна буде проводити час з користю, а не просиджувати у дворах.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук наголосив, що у Луцьку нещодавно створили молодіжну раду, щоб молодь могла проявити себе, тож логічним є і облаштування відповідного центру.

«Ми хочемо, щоб молодь знала, що у них є підтримка від влади, що є контакт між молоддю та владою», - резюмував посадовець.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк
В тему