10 Липня 2018
Новини

Кеннеді після візиту в Росію порівняв її з мафією

Кеннеді після візиту в Росію порівняв її з мафією

Американський сенатор Джон Кеннеді, який нещодавно побував з візитом у Росії, вважає, що працювати з владою країни – це як «мати справу з мафією».

Про це повідомляє ap.org.

Законодавець розповів журналістам, що зустрічі з офіційними особами періодично були дуже безглуздими, а найважчою виявилася здибанка з главою МЗС Сергієм Лавровим. Кеннеді заявив, що дипломат – задирака. «Ми, звичайно, не називали один одного неосвіченими повіями або якось так, але все ж обмінялися різкими слівцями», – зазначив він.

За словами дипломата, в Росії немає політичної філософії: «Це як говорити про політичну філософію мафії». «Їхня філософія – це гроші і влада. Така філософія російського президента Володимира Путіна. Він править залізною рукою. Він диктатор», – вважає сенатор.

У той же час він упевнений, що ніяких проблем для зустрічі російського президента з американським лідером Дональдом Трампом немає, хоча і ніяких проривів очікувати не варто. «Не можна довіряти Путіну, – переконаний Кеннеді. – Думаю, найкраще, що ми можемо зробити, – це спробувати стримати його».

Сенатор додав, що в Росії нема вільної преси, очевидний розрив між елітами та звичайними громадянами і росіяни «заслуговують на краще».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, джон кеннеді, росія
В тему

Останні матеріали