10 Липня 2018
Новини

Одеський рибоохоронний патруль вилучив з незаконного обігу 10 000 м сіток (фото)

Одеський рибоохоронний патруль вилучив з незаконного обігу 10 000 м сіток (фото)

Дев'ятого липня Одеським рибоохоронним патрулем и був проведений черговий рейд на промринку «7 км», що у м. Одеса. В результаті рибоохоронного заходу виявлено факт незаконного збуту заборонених знарядь лову.

У порушника вилучено 100 ліскових сіток, загальною довжиною 10 000 метрів.

«Виявлення таких фактів та вилучення заборонених знарядь лову є першим кроком боротьби з браконьєрством. Сто сіток не потраплять до рук порушників, завдяки чому зменшиться шкода рибним запасам нашого регіону», - заявили в Одеськму рибоохоронному патрулі.

Відносно порушника складено адміністративний протокол за ст.85-1 КУпАП (виготовлення, збут, зберігання чи реклама заборонених знарядь добування (збирання) об'єктів тваринного або рослинного світу). Незаконні знаряддя лову вилучено. Сітки зберігаються на складі Управління до рішення суду.

Закликаємо громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви виявили порушення – прохання терміново повідомляти на всеукраїнську безкоштовну «гарячу лінію»: 0-800-50-52-50 або за телефоном «гарячої лінії» відомства: 098-798-47-93.

Довідкова інформація:

Виготовлення, збут чи зберігання заборонених знарядь добування (збирання) об'єктів тваринного або рослинного світу, а також збут незаконно добутої продукції тягнуть за собою накладення штрафу від дев'яти до двадцяти одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян з конфіскацією цих знарядь, матеріалів та засобів для їх виготовлення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, одеса, риболовля, Фото, кримінал
В тему