9 Липня 2018
Новини

Під Варшавою утік величезний смертельно небезпечний тигровий пітон

Під Варшавою утік величезний смертельно небезпечний тигровий пітон

П'ятиметрового тигрового пітона розшукують під Варшавою.

Так, зоозахисники отримали повідомлення про знаходження двометрової зміїної шкіри на березі Вісли. Коли вони прибули на місце, то неподалік виявили ще один фрагмент зміїної шкіри довжиною в п'ять метрів і 30 сантиметрів і діаметром в 50 сантиметрів без урахування голови. Повідомляє animalrescuepoland.

Спочатку зоозахисники припустили, що шкіру міг залишити на березі заводчик пітонів жартома. Однак ветеринар заявив, що змія линяла на місці, так як шкіра свіжа. Це означає, що пітон голодний і може вести себе агресивно. Змію розшукують вже кілька днів, і за цей час зоозахисники втопили автомобіль, не призначений для роботи в екстремальних умовах.

Вони закликали місцевих жителів утриматися від прогулянок по берегах Вісли і не ночувати там в наметах, так як змія могла переплисти на інший бік річки. Максимальну небезпеку пітон представляє для дітей і домашніх тварин.

Тигрові пітони живуть в Південній і Південно-Східній Азії. Вони добре плавають і лазять по деревах. Харчуються дрібними копитними, гризунами, мавпами та птахами. Великі особини іноді нападають на людей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, польща, розшук, змії
В тему