8 Липня 2018
Новини

Малолітні камікадзе: В Києві підлітки гуляли тросами Південного моста (фото)

Малолітні камікадзе: В Києві підлітки гуляли тросами Південного моста (фото)

Неповнолітні адреналінщики налякали киян, влаштувавши канатоходіння по тросах мосту на Піваденному шляхопроводі. Приголомшені ризикованими витівками очевидці зробили знімки.

Двоє юнаків підняли на вуха екстрені служби столиці: в погоні за адреналіном, хлопці видерлися на конструкцію Південного моста і, наче канатоходьки, балансуючи, ходять тросами. За цим небезпечним видовиськом спостерігає купа роззяв, а крім того – рятувальники, поліція та бригада «швидкої», що з’їхалися на місце на випадок можливого драматичного розвитку подій. Ану ж екстремали зірвуться?

«Ранкова НП у Київі на південному шляхопроводі: малолітки лізуть угору по тросах, два тіла. На місце виїхали усі служби і труповозка про всяк пожежний:) Одначе якщо хлопці, крий Боже, впадуть у воду, знайти тіло буде вкрай важко з огляду на сильну течію і велику кількість будівельних метеріалів на дні. Те саме стосується і ділянки пішохідного мосту. За словами рятувальників, шанси знайти там втонуле тіло – менше ніж 10%», – «оптимістично» сповістив один зі свідків небезпечного трюку тинейджерів у спільноті «ДТП.Київ.юа» у «Фейсбуку». І прикріпив фото із двома силуетами на страшній висоті.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, підлітки, поліція, рятувальники, Фото
В тему