7 Липня 2018
Новини

Київська журналістка стала випадковою жертвою хвалька з травматичним пістолетом

Київська журналістка стала випадковою жертвою хвалька з травматичним пістолетом

На залізничному вокзалі у Києві чоловік випадково поранив у живіт журналістку телеканалу СТБ Євгенію Мотрич з травматичної зброї. Чоловік стріляв з пістолета у землю, а куля зрикошетила та травмувала людину.

Про це Увечері 6 липня повідомив на своїй сторінці у Facebook її чоловік Тарас Семенюк.

«Вечір був спокійний і веселий тому що відправлялися у відпустку, якби не працівник НЕК «Укренерго», який вирішив що вокзал – це тир. Вистрілив і куля зрикошетила дружині в живіт», – зазначив чоловік журналістки.

Стрілянину чоловік почав раптово, до цього не було жодної суперечки або конфлікту.

«Можливо, він хотів налякати співрозмовників, можливо хотів похвалитися», – зазначив Семенюк.

Семенюк також додав до свого повідомлення фото зброї і посвідчення з особистою інформацією стрілка. Так, відомо, що підстрелив журналістку з необережності слюсар-сантехнік, який працює в НЕК «Укренерго». Чоловіка звуть Олександр Цігельник.

Зазначається, що Євгенія Мотрич отримала незначні пошкодження, проте перебуває у шоковому стані, оскільки дуже злякалася за сина, який був поруч.

«Дякувати Богу, що це не вогнепальна зброя, однак поряд йшов син. Про наслідки які б могли бути, я писати не буду... Лячно, скажу вам. Поліція Києва приїхала швидко, процедуру відпрацювали. Які будуть наслідки? Побачимо», – додав чоловік постраждалої.

Зазначимо, що ніякого злого умислу у цій ситуації не було, а жертвою чоловіка, який грався зі зброєю, журналістка стала абсолютно випадково.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал
В тему