6 Липня 2018
Новини

Прагнення «Ювентуса» купити Роналду викликало гнів у «Фіата»

Прагнення «Ювентуса» купити Роналду викликало гнів у «Фіата»

Співробітники автомобільного концерну «Фіат» незадоволені наміром туринського «Ювентуса» витратити на нападника мадридського «Реала» Кріштіану Роналду 220 мільйонів євро.

Про це повідомляє sport-english.com.

«Це ганьба. Працівникам «Фіата» десять років не підвищували зарплату. За цей час ми втратили 10,7 відсотка на інфляції, і нам їх не повернули. А компанія витрачає 126 мільйонів на спонсорство, з них 26,5 мільйона йде тільки на «Ювентус», - заявили працівники. Вони також додали, що такі витрати не варті того, щоб виграти Лігу чемпіонів.

У разі вдалої оборудки «Фіат» візьме на себе частину витрат по виплаті заробітної плати Роналду. «Ювентус» не може дозволити собі виплачувати суму в повному обсязі, не ризикуючи піддатися санкціям з боку УЄФА через порушення фінансового фейр-плей.

Так, Роналду прийняв пропозицію туринців про контракт із зарплатою в 30 мільйонів євро в рік. «Ювентус» збирався заплатити «Реалу» 100 мільйонів євро в якості відступних, але іспанці збираються виручити більше.

У 2009 році португалець перейшов в мадридський клуб з англійського «Манчестер Юнайтед». У складі «вершкових» форвард двічі ставав чемпіоном Іспанії і чотири рази вигравав Лігу чемпіонів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, кріштіану роналду, футбол, футбол, футбол
В тему