6 Липня 2018
Новини

«Ви робите найкращу піцу в Україні і у вас феноменальна кава», - Андрій Садовий про Луцьк

«Ви робите найкращу піцу в Україні і у вас феноменальна кава», - Андрій Садовий про Луцьк

Львівський міський голова Андрій Садовий розповів про те, до чого призводить спільна праця колишніх конкурентів та також зізнався що йому найбільше подобається в Луцьку.

Про це стало відомо під час його виступу на «UrbanTalks Луцьк & Львів».

За його словами, головне  - це об'єднання мудрих людей.

«Кілька днів тому у Львові ми заклали капсулу на будівництво  ІТ-парку . У ньому працюватимуть 14 тисяч робітників . Його інвестором виступає компанія «Брукфілд». - Це є найбільший девелоптер.  Вони зафінансували в Берліні Плацдамер Пляс. Їх немає ближче до України. Вони є в Берліні і вони є у Львові. Вони багато збудували в Нью-Йорку, в Лондоні, в Торонто. А чому вони прийшли? 10 років тому ми зібрали за одним столом провідні ІТ-компанії міста, які мали певну конкуренцію між собою і ми переконали їх, що треба разом працювати. І енергію конкуренції спрямовувати на енергію розвитку», - поділився успіхами посадовець.

«Тож після десяти років спільної роботи в ІТ-середовищі виникла думка про будівництво парку. І прийшла  ця ідея саме ІТішникам. Всього лиш пройшло 10 років, це багато чи мало? Якщо ти маєш ціль, якщо ти маєш візію, якщо ти маєш якісну команду людей, ти завжди це зреалізуєш», - дадав Садовий.

«Луцьк теж має чим пишатися. Ви робите найкращу піцу в Україні. Тому що піцерія «Фелічіта», яка є у Львові – це фактично дочірна структура від вашої піцерії. У вас феноменальна кава. У вас дуже багато речей є класних, у вас є прекрасний замок. У вас є люди, насправді. Саме цінне, що має Луцьк – це Луцьк має дуже класних людей. Тільки важливо зробити якісний комфорт в місті для всіх мешканців», - зауважив очільник Львова.

Насамкінець Садовий побажав Луцьку процвітання, успіхів, бо «не може одне місто бути успішним, коли не успішні інші міста».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, андрій садовий, Політика
В тему