5 Липня 2018
Новини

Волинянам безкоштовно обійдеться штучний клапан для операції на серці

Волинянам безкоштовно обійдеться штучний клапан для операції на серці

5 липня у Волинську обласну клінічну лікарню привезли 100 штучних клапанів серця, а також 250 оксикгенераторів для операційних втручань середньої складності з набором магістралей.

Про це йдеться у дописі групи «Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу- Волинь» у Facebook.

Згідно договору компанія «Медітрейд»  виконала його часнину на постачання розхідних матеріалів для проведення кардіохірургічних операцій, підписаного після перемоги у тендері у рамках закупівлі медичного обладнання та розхідних матеріалів для закладів охорони здоров'я вторинного та третинного рівнів (1 фаза). Загальна вартість контракту із ТОВ «Медітрейд» – 389 733,33 доларів США.

Також запевняють, що тепер, завдяки новому обладнанню, волинянам не доведеться викладати ще кілька сотень євро за операції на серці.

Володимир Пецентій, завідувач відділення кардіохірургії обласної клінічної лікарні, високо оцінив якість закуплених матеріалів, а також охарактеризував з позитивного боку їх виробника.

Також він наголошує, що власне ці розхідні матеріали, закуплені за кошти Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області», – від хорошого виробника і високої якості.

Через декілька місяців здійснять ще одну поставку в нашу область на 250 оксигенераторів та 50 клапанів. Пауза у поставках пов’язана з умовами та термінами зберігання згаданих стерильних матеріалів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, медицина, Лікарі
В тему