4 Липня 2018
Новини

У Києві на гарячому затримали крадіїв золота

У Києві на гарячому затримали крадіїв золота

За допомогою відмичок зловмисники відкрили замок вхідних дверей помешкання, звідки викрали монети та золоті вироби. Втекти співучасникам завадили працівники поліції. За скоєне чоловікам загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисники за допомогою відмичок відкрили замок вхідних дверей квартири, звідки викрали монети та золоті вироби. Чоловіків затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 41-річний, 31-річний, 38-річний місцеві мешканці, які раніше були судимі за крадіжки, та 39-річний місцевий мешканець, який має судимість за незаконне поводження зі зброєю.

За даним фактом слідчим управлінням столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманим оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, а трьом фігурантам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Окрім того, перевіряється інформація про причетність зловмисників до вчинення інших злочинів на території міста Києва. За скоєне чоловікам загрожує до шести років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, крадіжка, поліція
В тему