3 Липня 2018
Новини

Місячний календар на 3 липня 2018 - дізнайся нове про себе і світ

Місячний календар на 3 липня 2018 - дізнайся нове про себе і світ

3 липня 2018 року в 12:00 - 20-й місячний день. Простір буде проводити балансування внутрішнього і зовнішнього. Необхідно проявити максимум смирення, покірно сприймати зауваження та поради, об'єктивно оцінювати себе і свою діяльність.

Гординя в цей день протипоказана. День мудрості, осягнення нових знань. Будь-які знання легко засвоюються, передає mirkosmosa.ru.

Займіться самоосвітою: читайте, вивчайте мови або комп'ютер, займайтеся наукою або вчіться вишивати - що кому ближче. У цей день ви можете дізнатися нове про себе і про світ. Вам може відкритися таємне знання, можуть прийти в голову нові ідеї та свіжі оригінальні вирішення застарілих проблем. Вирішуйте проблеми, домагайтеся своїх цілей за допомогою отриманого знання-день сприяє цьому.

Місяць перебуває в фазі спадання. Життєздатність людського організму знижується. Він швидше втомлюється, його реакції сповільнюються. Людина втрачає енергію і стає менш активною. У цей період емоційного і фізичного спаду доцільніше займатися налагодженими справами, які не вимагають особливих зусиль. Цей день зможе захистити Вас від несподіванок, захистити від неприємностей і навіть допоможе отримати допомогу.

Місяць у знаку Риби. Період для роботи людей мистецтва, творчих професій (поетів, музикантів, художників). Якщо ви давно хотіли зайнятися благодійною діяльністю, то зараз для цього відповідний момент. Це час також сприятливий для налагодження контактів з керівництвом пивоварних заводів, з посадовими особами, пов'язаними з рибною, нафтохімічною промисловістю і випуском алкогольної продукції. Сприятливо відвідування лазні, сауни, басейну або відпочинок поблизу водойми (особливо на морі). Не вдавайтеся в сумнівні ситуації - велика ймовірність обману.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, місячний календар
В тему