2 Липня 2018
Новини

Волиняни мають два дні, аби передати фактичні показники лічильників газу за червень

Волиняни мають два дні, аби передати фактичні показники лічильників газу за червень

У зв’язку з плановими технічними роботами у рахунку за червень будуть враховані показники, які передані споживачами у період із 28 червня по 3 липня включно.

Тож, понеділок та вівторок – час передати фактичні показання лічильників газу за червень.

Побутові споживачі газу мають можливість передати показання лічильника компанії «Волиньгаз» декількома дистанційними способами, що значно полегшує і прискорює обмін даними. Інформує прес-служба відомства.

Нагадаємо, згідно з правилами, прописаними в Кодексі газорозподільних систем, споживачам газу необхідно зафіксувати показання газового лічильника станом на 1-ше число і передати «Волиньгазу» дані з 1-го по 5-те число місяця, наступного за розрахунковим.

Розрахунковим періодом за спожитий газ визначено календарний місяць. Аби по кожному домогосподарству зафіксувати фактичні обсяги споживання природного газу і коректно сформувати нарахування в квитанціях, газорозподільній компанії потрібно щомісячно отримувати дані побутових лічильників. Споживачам, які не передадуть показання до 6-го числа, обсяг споживання визначатиметься на рівні планового місячного об’єму на відповідний період, що розраховується виходячи з профілю споживача.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, волиньгаз
В тему