2 Липня 2018
Новини

У Києві зловмисники ввірвалися в квартиру, викрали та вивезли чоловіка в Житомир

У Києві зловмисники ввірвалися в квартиру, викрали та вивезли чоловіка в Житомир

За попередньою інформацією, мотивом злочину стали боргові зобов’язання.

Як інформує відділ комунікації поліції Житомирської області, 30 червня до поліції звернувся житель Житомира. Чоловік повідомив, що його силоміць утримували упродовж кількох днів в одному з гаражів, допоки він не втік.

У ході розпочатого кримінального провадження працівники кримінальної поліції Житомирщини затримали у Київській області двох осіб, підозрюваних у причетності до злочину.

Під час першочергових заходів поліцейські встановили, що кілька днів тому у м. Києві до квартири, яку 32-річний потерпілий винаймає, увірвались троє осіб у масках. Невідомі забрали наявні в оселі кошти та силоміць перевезли господаря до м. Житомира, де упродовж кількох днів утримували в гаражі.

Тільки 30 червня уранці полоненому вдалося втекти та повідомити до поліції про ситуацію.

Для встановлення осіб нападників та їх затримання поліцією Житомирщини  було терміно розпочато комплекс спеціальних оперативних та слідчо-розшукових заходів.

Відтак,  1 липня в одному із сіл Київської області було затримано двох осіб, серед яких організатор кримінального діяння. Чоловік є жителем м. Василькова, що на Київщині.

На даний час досудове розслідування обставин події проводиться відразу за кількома статтями Кримінального кодексу – ч. 3 ст. 189 (Вимагання),  ч. 2 ст. 187 (Розбій), ч.2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Санкції статтей передбачають відповідальність у вигляді ув’язнення на термін від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Втім, як повідомив начальник поліції Житомирської області В’ячеслав Печененко, встановлення усіх обставин цього зухвалого злочину триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, викрадення, поліція
В тему