2 Липня 2018
Новини

2 липня: кого привітати з днем ангела

2 липня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Аліна, Іван, Іуда (вшанування брата Господнього).

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АЛІНА

Ім’я Аліна звучить дуже м’яко і заманливо, але не варто обманюватися. Аліни дуже дратівливі, примхливі, уперті і зухвалі. Вони не терплять ніяких зауважень, і все повинно бути тільки так, як вони захочуть. Аліни конфліктні і їм дуже важко знайти контакт з оточуючими. У дитинстві особливо помітні її негативні риси, але з віком вони пом’якшуються.

Аліна може знайти в собі сили тримати себе в руках, але тільки якщо в цьому буде її інтерес. Аліна самолюбна і прагне командувати. Упертість, нетерпимість, здатність переходити з однієї крайності в іншу роблять її не дуже приємною співбесідницею і дуже ненадійним другом. Багато хто вважає її хитрою і позбавленою гнучкості, все що вона думає, те обов’язково висловить. Але в Аліні також є гідність. У неї хороша пам’ять, вона все схоплює на льоту. У неї є творчі здібності, дуже любить малювати. Аліна дуже здібна і часом може свою впертість направити в мирне русло. Їй підходять такі професії, які вимагають наполегливості в досягненні мети: інженери, музиканти, спортсмени, лікарі, журналісти, актриси. Працюють Аліни в різних сферах. Аліни запізно виходять заміж. Чим старші вони стають, тим більше нетерпимі до втручання в своє особисте життя - і не важливо, хто втручається, свекруха або власна мати. Але чоловіків в Аліні привертає її вміння подати себе чоловікові супержінкою.

Аліна намагається завжди виглядати привабливо, у неї є смак, вона завжди в курсі останніх модних новинок. Вона може створити унікальний наряд майже з нічого і не забуде звернути увагу всіх на себе. Також любить похвалитися своїми кулінарними досягненнями.

ІВАН

Це ім’я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає «Яхве (Бог) змилостивився, помилував».

Хлопчики з таким поширеним ім’ям можуть мати різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабкості, добра й жорстокості, ніжності й гніву.

В Іванів надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, вони багато за що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани трапляються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті всьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але бувають і скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх байдужими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему