1 Липня 2018
Новини

У Британії знають, що робитимуть після смерті Єлизавети II

У Британії знають, що робитимуть після смерті Єлизавети II

У Британії вперше провели репетицію наступного дня після смерті королеви Єлизавети II. Участь у таємній церемонії взяли британські високопосадовці, в тому числі, з кабінету прем’єрки Терези Мей.

Про це повідомляє газета Express.

План дій на випадок смерті королеви Єлизавети отримав назву «Палацова голубка», альтернативна назва – «Лондонський міст». Цю репетицію провели того ж тижня, коли королева скасувала офіційну участь у заході в соборі святого Пола після лікування в госпіталі. Водночас зазначається, що ця репетиція не відповідає будь-яким побоюванням щодо наближення смерті Єлизавети.

На репетиції першого дня після смерті королеви були присутні державні службовці та політики, вони обговорили план дій та навіть звернення прем’єр-міністра на траурній церемонії.

Меган Маркл не хоче спілкуватися зі своїм простаком-батьком, який її зганьбив

Також було розроблено детальний план дій уряду в перші 10 днів національної жалоби після смерті Єлизавети II. Згідно з ним, 600 людей зберуться у Букінгемському палаці, щоб взяти участь в оголошенні імені нового короля. Після цього тіло королеви протягом чотирьох днів буде перебувати в Вестмінстерському палаці, поки приймач відправиться в Шотландію і Уельс.

Представник Букінгемського палацу повідомив, що зараз Єлизавета почуває себе не дуже добре через погодні умови. Зараз королеві 92 роки.

Зазначимо, що коли Єлизаветі II виповнилося 90 років, вона перестала подорожувати закордон. Також британські ЗМІ повідомляють, що вона перенесла операцію на очах, щоб прибрати катаракту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, єлизавета ll
В тему