30 Червня 2018
Новини

Меган Маркл не хоче спілкуватися зі своїм простаком-батьком, який її зганьбив

Меган Маркл не хоче спілкуватися зі своїм простаком-батьком, який її зганьбив

Новоспечена герцогиня Сассекська намагається мінімізувати будь-які контакти зі своїм батьком після того, як той її зганьбив.

Про це видання «Метро» поінформували джерела в монаршій родині. Дружина принца Гаррі Меган Маркл не спілкувалася зі своїм татом Томасом Марклом відтоді, як у телевізійному інтервю чоловік розбовкав подробиці своїх приватних розмов із онуком королеви Єлизавети. І тепер весь королівський двір ламає голову, як контролювати цього простакуватого балакуна.

Навряд чи Меган, перетворившись із актриси на герцогиню після шлюбу із принцом, очікувала, що найбільшою її проблемою стане рідний татусь. І залишається тільки здогадуватися, про що вона думає, коли підходить до позолоченого телефона, щоб подзвонити батькові. Тоді як ні дня не минає, щоб у пресі не з’явився скандальний заголовок, породжений приватними думками Томаса Маркла.   

То він пожалівся, що засмутився, не одержавши від доньки листівки на День татка, то продемонстрував дивний вибух роздратування з приводу наміченої на липень зустрічі королеви Великобританії з Дональдом Трампом: «Якщо королева готова зустріти нашого зарозумілого та нечутливого президента, – заявив Маркл, – то їй немає виправдання, що вона досі не запросила на аудієнцію мене, бо я і близько не такий поганий, як він».

А перед тим було нашуміле інтерв’ю у передачі «Доброго ранку, Британіє», в якій Маркл-старший розпатякав деталі приватної бесіди із зятем принцом Гаррі й виніс на публіку бажання Меган мати дітей. До того ж порушив неписане правило про те, що члени королівської родини ніколи не обговорюють політику, розповівши про погляди Гаррі на Brexit і Дональда Трампа. Чим дав підставу для строкатих заголовків британським ЗМІ.

Тож логічно, що нині, за даними надійних джерел, близьких до 73-річного Маркла, той жаліється, що не спілкувався ні з Меган, ні з Гаррі після злощасного  інтерв’ю з Пірсом Морганом і Сусанною Рейд 12 днів тому. Зрозуміло, що донька-знаменитість вагається, чи може вона зателефонувати рідному батькові, якщо все, що вона каже йому, весь час виринає на публіці.

Здається, що Томас Марк або не розуміє, або не хоче розуміти, що своєю поведінкою дискредитує дочку в очах британців і всього світу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, меган маркл, шоу-бізнес, великобританія
В тему