30 Червня 2018
Новини

ТОП-10 фільмів про секс

ТОП-10 фільмів про секс

Іноді, переглядаючи кіно про кохання, хочеться якоїсь «перчинки».

Ми підібрали для вас десятку кращих фільмів про секс. Деякі із них уже стали класикою кінематографу, інші ж тільки, можливо, претендують на світове визнання. Проте всі вони вирізняються з-поміж інших схожих робіт цікавими сюжетами та якісними зйомками.

«50 відтінків сірого», 2015 р.

Звичайна студентка Анастейша Стіл за декілька днів до закінчення навчання отримує можливість приміряти на себе роль журналістки та взяти інтерв’ю у молодого і успішного мільярдера Крістіана Грея. Розмова  пройшла не найкращим чином. Однак Крістіан зацікавлюється дівчиною. Незабаром вона дізнається все про Крістіана, зокрема подробиці його сексуальних уподобань. Чоловік  пропонує їй укласти  договір, який дозволить йому робити з нею все, що йому завгодно. Анастейша підписує документ, оскільки вже встигла закохатися в привабливого мільярдера.

 

«9 із половиною тижнів», 1986 р.

Фільм знятий за однойменним романом Елізабет Макнейл. Гра  Міккі Рурка і Кім Бесінджер, однозначно, не залишить байдужими нікого.  Стрічка розповідає  історію кохання  двох людей, яка тривала дев’ять з половиною тижнів. Інвестор Джон Грем і розлучена співробітниця картинної галереї Елізабет МакГроу одного разу зустрілися. Джон, як витончений спокусник, втягує дівчину в свої ефектні любовні ігри, які змушують Елізабет відмовлятися від колишніх життєвих принципів. Їхні побачення перетворюються в угамування голоду. Але рано чи пізно це закінчується…

 

«Еммануель», 1974 р.

Перше знайомство глядачів з Еммануель, знаменитою  жрицею кохання,  відбулося в 1974 році. Жан, працівник посольства, приїжджає в Східну Азію зі своєю юною дружиною Еммануель. Вони оселяються в службовому готелі Бангкока, по сусідству з іншими сім’ями дипломатів. У той час, як чоловіки цілими днями на роботі, дружини не знають чим себе зайняти і дуже нудьгують. Чоловік головної героїні нічого не має проти її прагнення вивчити мистецтво кохання, і незабаром у дівчини з’являється наставник, літній чоловік, котрого  вважають  геніальним коханцем. Дівчина робить успіхи в навчанні, разом з нею пізнають радості сексу й інші мешканки готелю.

 

«Лоліта», 1997 р.

1947 рік. Європейський професор французької мови, Гумберт Гумберт, переїжджає в США. Він знімає собі кімнату у вдови Шарлотти Гейз та її дочки Лоліти. Ця дівчинка-підліток надзвичайно жвава і не дуже скромна, але саме це і викликає у Гумберта зародження почуттів до Лоліти, що надзвичайно  лякає його. Незабаром Лоліта повідомляє Гумберту, що він дуже подобається її матері, і, дійсно, Шарлотта ставить його перед вибором – весілля або ж він залишає її будинок назавжди. Гумберт змушений погодитися на одруження, оскільки хоче бути ближче до Лоліти. Якось Шарлотта знаходить щоденники Гумберта, в яких він детально описує свою пристрасть до Лоліти і те, наскільки йому огидна Шарлотта. Незабаром жінка гине в результаті нещасного випадку…

 

«Американський пиріг», 1999

«Американський пиріг» – молодіжна комедія про чотирьох друзів, яких об’єднує одна спільна проблема – вони жодного разу в житті не займалися сексом. І хлопці вирішують покінчити із цим до того, як почнуть навчатися в коледжі. Існує декілька частин цього фільму.

 

«Основний інстинкт», 1992 р.

Колишня рок-зірка і власник нічного клубу Джонні Боз знайдений убитим у власному будинку. Його виявили в ліжку, по-звірячому заколотим  ножем для льоду. Нік Каррен береться за розслідування цієї справи. Головною підозрюваною  стає письменниця Кетрін Траммел, коханка Боза. Все вказує саме на цю жінку, тому що вбивство Боза було скоєно точно так, як описано в одній з її книг. Незабаром до розслідування підключається і поліцейський психіатр Бет Гарднер, колишня подруга Ніка. Тим часом Кетрін починає плести мережу своїх інтриг навколо детектива, що стає причиною повернення його до колишніх слабкостей: алкоголь і наркотики. Між письменницею і Ніком розпочинається пристрасний роман, але в справі і далі тривають вбивства.

 

«Секс по дружбі», 2011 р.

Головна героїня стрічки – Джеймі працює в кадровому агентстві. Вона вже встигла втомитися від непорозумінь, з якими зустрічалася: їй трапляються одні недоумки, тому вона не хоче зав’язувати серйозні стосунки ні з ким. Дівчина настільки перейнялася цією темою, що, здається, у неї фобія серйозних відносин. Одного разу Джеймі зустрічає хлопця на ім’я Ділан. Він привабливий і сексуальний, в гарній фізичній формі – одне слово, мрія кожної дівчини. Для більшості жінок Ділан – об’єкт бажань. Але хлопець втомився від вітряних зустрічей і дівчат, які так і вішаються йому на шию. Зустріч двох молодих людей перетворюється в роман, який може закінчиться поганим «гепі ендом».

 

«Домашнє відео», 2014 р.

Джейн і Енні – сімейна пара, яка прожила не один рік разом і виховує двох дітей. Вони щасливі, але сімейні клопоти давно віднесли їхні романтичні стосунки на задній план. Щоб якось урізноманітнити особисте життя і повернути ту пристрасть, яка була між ними десять років тому, подружжя вирішує зняти на відео те, як займається сексом. Вони домовилися між собою, що цей відеозапис буде видалений, проте зовсім випадково «хоум відео» потрапляє в «хмару». Тепер за ними можуть спостерігати всі, кому вони подарували планшети: батьки, друзі, начальник Енні і навіть листоноша, що постукав до них у двері на Різдво...

 

«Більше ніж секс», 2010 р.

Головні  події стрічки розгортаються між двома молодими людьми – Еммою і Адамом. Вони знайомі ще з тих часів, коли разом проводили літо в дитячому таборі. Ще тоді вони намагалися налагодити сексуальні стосунки, але все виходило невдало. Через 15 років Емма і Адам вирішують повторити свою спробу, і на цей раз у них проходить усе гладко. Тепер їхні відносини будуються тільки на сексі. Але з часом пара починає розуміти, що, крім фізіологічного інстинкту, між ними є й інші речі: турбота одне про одного, прихильність і, можливо, навіть любов.

 

«Сором», 2011 р.

Брендону вже 30 років, він живе у Нью-Йорку, але все ще поводиться як підліток у період статевого дозрівання, він страждає рідкісним захворюванням – відсутністю  контролю за своїм сексуальним життям. Брендон завзятий еротоман і сексоголік, для нього звичним є: відвідування нічних клубів, стриптиз-барів і посиденьки в секс-чатах із розпусними дівчатами. При цьому він просто відмінний спокусник. Перед його чарами не може встояти жодна дівчина. Він мрія будь-якої сучасної жінки, проте у цього містера досконалість є свої вади. Останню краплю в протистоянні його внутрішнього его і розуму ставить приїзд сестри Сіссі. Тоді у хлопця відбувається справжній вибух емоцій.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, кіно, фільми, інтим
В тему