29 Червня 2018
Новини

Рівнянок «постачали» у сексуальне рабство в Словаччину

Рівнянок «постачали» у сексуальне рабство в Словаччину

Напередодні, 28 червня, працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП у Рівненській області в співпраці із силовиками СБУ та обласною прокуратурою затримали молодика, який транспортував двох дівчат до Словаччини для подальшої їх сексуальної експлуатації. Ідеться на сайті поліції регіону.  

До того вже тривалий час правоохоронці стежили за протиправною діяльністю 25-літнього волинянина. Той підшуковував дівчат, які перебували у складних життєвих ситуаціях, та вербував для роботи за кордоном. Своїм жертвам обіцяв високу «оплату праці» та безтурботне життя, а коли ті опинялися у чужій країні – потрапляли в справжнє рабство та нескінченні борги.

За кожну нову «працівницю» для європейських борделів «рекрутер» отримував 300 євро винагороди. Молодика, який саме намагався перетнути державний кордон на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Грушів – Будомеш», затримали правоохоронці. З ним були дівчата віком 20 і 25 років, обох повернули додому. 

Нині зловмисник в ізоляторі. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до 12 років. Триває слідство. У рамках міжнародного слідчого доручення правоохоронці встановлюватимуть осіб роботодавців на території Словаччини для їх затримання та перекриття міжнародного каналу торгівлі людьми. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, поліція, кримінал, раби, проституція, рівне
В тему