28 Червня 2018
Новини

Цього варто було чекати: актору Бреду Пітту приписують роман з Марго Роббі

Цього варто було чекати: актору Бреду Пітту приписують роман з Марго Роббі

Закордонні ЗМІ впевнені: 54-річний Бред Пітт готовий до нових стосунків. Зіркому красунчику приписують новий роман з 27-річною Марго Роббі, – його колегою по фільму «Одного разу в Голлівуді».

Про це інформує RadarOnline.

«Одного разу в Голлівуді» – нова приголомшлива кримінальна робота Квентіна Тарантіно. Сюжет розгортається під час вбивств, пов'язаних з Чарльзом Менсоном. Фільм розповість про актора (роль Ді Капріо), який на тлі успіху одного телевізійного серіалу намагається пробитися в кіноіндустрію. Того ж самого хоче його дублер (роль Пітта).

У зйомках задіяні такі популярні актори як Леонардо Ді Капріо, Марго Роббі, Бред Пітт, Тім Рот, Курт Рассел, Люк Перрі, Дакота Феннінг та Аль Пачіно.

Доки тривають зйомки, з’являються нові плітки. Так, інсайдери твердять, що між Марго та Бредом помітна симпатія:

«Роббі володіє всіма тими якостями, які Пітт цінує в дівчині. Тому Екерлі варто почати турбуватися. Хімія між Бредом і Марго через спільні сцени в фільмі вже виникла», – повідомляють наближені до акторів джерела.

От тільки проблема в тому, що Марго заміжня: на зйомках фільму «Французька сюїта» вона познайомилася з асистентом режисера Томом Екерлі. У грудні 2016 року Роббі і Екерлі одружилися після трьох років стосунків.

Марго Роббі та Том Екерлі

Проте, ймовірніше всього, це лише чергова журналістська витівка, мета якої привернути увагу до нового фільму. Така новина була настільки прогнозованою, що публіка не сприйняла її серйозно.

Нагадаємо, раніше західні таблоїди стверджують, що чоловік Марго Роббі категорично проти її спільної роботи з Леонардо Ді Капріо, з яким актриса грала у фільмі «Вовк з Уолл-стріт».

Марго Роббі та Леонардо Ді Капріо

Тоді інсайдери говорили, що між Роббі і Ді Капріо виникла справжня хімія, ще коли вони вперше працювали разом. Але їхні відносини залишилися суто дружніми і професійними.

Цікаво, що нещодавно актор Леонардо Ді Капріо показав перший кадр нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді». На знімку він разом з колегою по знімальному майданчику Бредом Піттом.

До слова, вихід в широкий прокат фільму «Одного разу в Голлівуді» заплановано на серпень 2019 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, леонардо ді капріо, бред пітт, марго роббі
В тему