28 Червня 2018
Новини

На відео, зробленому помічницею Медведчука, першокласник хвалиться, як з ДНРівцями вбивав українців

На відео, зробленому помічницею Медведчука, першокласник хвалиться, як з ДНРівцями вбивав українців

Семирічний хлопчик із маскою на дрібному личку із захватом розказує у камеру смартфона, як із сепарами із РПГ стріляв по українських солдатах. Дитина запевняє, що «служить у ВДВ».

Соцмережі укрнету та рунету сколихнуло відео, на якому семирічний хлопчик із Горлівки хизується вбивствами українців, пише ТСН.

Дітвак у балаклаві і синьому кашкеті російського десантника, нап’яленому на шапку-маску, із ентузіазмом розказує «тьоті», котра лишається за кадром, як разом із бойовиками-«деенерівцями» нібито вбивав українців – розстрілювали із ручного протитанкового гранатомета.  

Як стверджує російське прокремлівське видання Lenta.ru, відео із «борзим» хлопчаком на своєму YouTube-каналі виклала журналістка Оксана Шкода – помічниця українського політика Віктора Медведчука і заразом ревна прихильниця сепаратистів на Донбасі.

На відеозаписі хлоп’я на ім’я Микита у крихітній камуфляжній уніформі, навіть із нашивкою так званої «ДНР», у голубому кашкетику і балаклаві, що приховує личко, розказує, що сам він із Горлівки і «служить у ВДВ». Хлопчик розказує, як на гірському велосипеді їздить на терикони і помагає «своїй братві» (тобто «деенерівцям») у боях.

«У мене друзі-товариші по службі, вони вже не раз потрапляли під обстріл і підказують, у кого і де стріляти. Я їм допомагаю в перестрілках. Вони кожен день зі мною. Як українець вибіг, ми беремо РПГ і по ньому — фіу-у, і все. Йому п...здець», – авторитетно розповідає дитина.

У повній версії запису, що триває шість хвилин, автор відзначає, що перебуває у дитячому таборі в Ростовській області Росії. А малюк каже, що потиснув би руку своїм українським ровесникам, які проти війни, але «якщо за війну – взяв би свій АК і в маківку стрельнув би».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, війна на сході україни, ато, діти, росія, горлівка, депутати
В тему