28 Червня 2018
Новини

На Волині аферисти продали «примарних» тракторів на мільйони гривень

На Волині аферисти продали «примарних» тракторів на мільйони гривень

Луцькі поліцейські оголосили псевдопродавцям сільськогосподарської техніки про підозру в 22 шахрайствах.

Вчора, 27 червня, слідчі Луцького відділу поліції оголосили про підозру групі раніше затриманих чотирьох осіб у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 190 та ч. 3 ст. 28 Кримінального кодексу України. Ідеться у повідомленні Сектора комунікації поліції Волинської області на інтернет-сторінці відомства.

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють фігурантів у причетності до 22 фактів шахрайства у особливо великих розмірах, вчинених у складі організованої злочинної групи.

Зловмисники, винайнявши різні офісні приміщення у Луцьку, під приводом продажу неіснуючої сільгосптехніки, зокрема міні-тракторів, видурювали в громадян гроші. Потерпілі перераховували аферистам кошти як авансові платежі закупівлю техніки. Вони переказували гроші на розрахункові рахунки різних юридичних осіб із ознаками фіктивності. Назви цих «липових» фірм: ТОВ «Фінавто-Плюс», ТОВ «Соул Україна», ТОВ «Альфа-Лізинг», ТОВ «Лізингова компанія «Авто Лайф», ТОВ «Компанія-Кристал», ТОВ «Вінгер-Авто» та ТОВ «АЕКОН».

Усім підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та домашнього арешту.

Встановлено, що від злочинних дій шахраїв постраждали як жителі Волині, так й інших областей України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, поліція, кримінал
В тему