28 Червня 2018
Новини

Денисова і Москалькова зіштовхнуться в камері у Сенцова

Денисова і Москалькова зіштовхнуться в камері у Сенцова

Російська і українська омбудсмени одночасно приїхали до російського Салехарда, де в тюрмі голодує український політв’язень Олег Сенцов.  

Одночасно із українським уповноваженим із прав людини Людмилою Денисовою до російського Салехарда сьогодні, 28 червня, прибула і російський омбудсмен Тетяна Москалькова. І, так само, як українська чиновниця, хоче зустрітися із ув’язненим кримським режисером. Про це пише російське інформагентство ТАСС, посилаючись на прес-службу Москалькової.

Отже, Денисова і омбудсменка країни-агресора Москалькова одночасно перебуватимуть у в’язниці, де утримують українського політичного в’язня.  І обидві мають намір із ним зустрітися.
Нагадаємо, за сфабрикованим звинуваченням 41-літнього українського режисера Олега Сенцова засудили у Росії до 20 років позбавлення волі за нібито «терористичну діяльність» на користь України у анексованому Криму, де він мешкав. Сенцова утримують в колонії Ямало-Ненецького округу. Вже майже півтора місяці він голодує, вимагаючи звільнення усіх українських політв’язнів, утримуваних у буцигарнях РФ. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, олег сенцов, росія, в’язень
В тему