27 Червня 2018
Новини

У Луцьку відновлять парковку поблизу Центрального ринку

У Луцьку відновлять парковку поблизу Центрального ринку

В обласному центрі  Волині  приведуть  до ладу територію  поблизу Центрального ринку.

Про це стало відомо під час засідання чергової сесії Луцької міської ради.

За словами депутата міськради Олександра Козлюка, «раніше була стихійна торгівля на вулиці Замковій та вулиці Глушець. Потому підприємці перемістилися на територію парковки, що розташована на Центральному ринку. Ніхто їх звідти не виганяв, проте жодного дозволу на встановлення торгових павільйонів там  не було і немає».

Цільове призначення території – денна парковка. Проте зараз із лівого боку ринку виріс цілий торговий ряд: сучасні контейнери, територія біля них обкладена бруківкою.

Депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук наголосив, що ця територія має прийти у відповідність до норм.

«Доля її неминуча – там має бути парковка і ніщо інше. Цільове призначення цієї території – парковка. І все. Потрібно сказати людям, що їхні контейнери там встановлені  незаконно. Підприємець Пахолко, який орендує цю ділянку, повинен облаштувати там паркову. Якщо він цього не зробить, або відмовиться, то парковку  облаштує комунальне підприємство “Автопарк Сервіс”», – зауважив він.

Частина обранців, як, власне, і підприємців, які сьогодні прийшли під стіни мерії,  поцікавилися, що ж робити тим, хто торгує на цій території. Людям запропонували шукати собі нові місця для здійснення підприємницької діяльності на будь-якому іншому ринку міста. Депутати  зауважили, що насильно, без попередження зносити контейнери та торгові павільйони ніхто не буде.

32 обранці громади проголосували за відновлення парковки поблизу Центрального ринку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, ринки
В тему