27 Червня 2018
Новини

«Мокра романтика»: на Хмельниччині рятували пару, яка перевернулася на байдарці

«Мокра романтика»: на Хмельниччині рятували пару, яка перевернулася на байдарці

В Хмельницькій області працівники ДСНС витягли із Дністра на сушу двох відпочивальників, які перевернулися на своєму плавзасобі.

У вівторок, 26 червня, орієнтовно о 15:30, рятувальники, що патрулювали на човні річку Дністер, неподалік села Устя Кам’янець-Подільського району побачили у воді двох людей, що самостійно не могли дістатися берега. Йдеться у повідомленні на сайті ДСНС

Водолази-рятувальники Аварійно-рятувального загону спецпризначення на моторному човні оперативно надали допомогу, доставивши постраждалих разом із плавзасобом на берег. Як виявилось, 20-річний хлопець разом із дівчиною, на рік молодшою за нього, пливли річкою на байдарці, яка через сильні пориви вітру перекинулась, у результаті молоді люди опинились у воді.

Надзвичайники звертаються до українців із закликом бути дуже обережними на воді: не запливати на човні у місця із сильною течією, не пірнати в незнайомих місцях, не зловживати алкоголем і обов’язково повідомляти когось про те, що йдете у воду. Ці прості правила врятують вам життя!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рятувальники, водойми, хмельницький
В тему

Останні матеріали