26 Червня 2018
Новини

Ще 29 знаменитостей отримають свою зірку на «Алеї Слави» Голлівуду

Ще 29 знаменитостей отримають свою зірку на «Алеї Слави» Голлівуду

Озвучений список професіоналів шоу-бізнесу, які у 2019 році отримають зірку на «Алеї Слави» Голлівуду. Список був опублікований 25 червня на сайті телеканалу NBC.

В озвученому списку з 29 осіб опинилися такі відомі постаті:

Кіно:

Алан Аркін

Крістен Белл

Деніел Крейг

Роберт Де Ніро

Гілльермо Дель Торо

Енн Гетеуей

Люпіта Ньоно

Тайлер Перрі

Джина Роулендс

Телебачення:

Кендіс Берген

Гай Фієрі

Терренс Ховард

Стейсі Кіч

Люсі Лью

Менді Мур і інші.

Комітет завжди намагається вибрати групу талановитих номінантів з різних категорій і жанрів розважальної індустрії. На думку багатьох фанатів кіноіндустрії, цього року Комітет перевершив сам себе, і шанувальники, туристи та голлівудське співтовариство буде задоволене його вибором, – розповів телепродюсер Він Ді Бона, голова Комітету 2018 року.

Нагадаємо, голлівудська «Алея слави» – ряд тротуарів по обидва боки вулиці, п'ятнадцять кварталів на Голлівудському бульварі і три квартали на Вайн-стріт, в Голлівуді, Лос-Анджелес, Каліфорнія, США, які служать постійним і суспільним пам'ятником досягнень в індустрії розваг. Більш ніж 2500 п'ятикутних мідних Зірок вмонтовані в 6-футові (1,8 метрів) террацовие плити тротуару. «Алея слави» представлена іменами акторів, музикантів, продюсерів, директорів музичних і театральних груп, вигаданих і реальних персонажів, і багатьох інших за їх внесок в індустрію розваг і мистецтва. «Алеєю слави» управляє Голлівудська торгова палата, і її фінансує Hollywood Historic Trust.

Згідно з повідомленнями фірми, що вивчає ринкову кон'юнктуру, за дослідженнями NPO / Plog, «Алея слави» залучає близько 10 мільйонів відвідувачів щороку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, алея слави
В тему