26 Червня 2018
Новини

У Києві через суперництво маршрутників постраждала жінка

У Києві через суперництво маршрутників постраждала жінка

У понеділок, 25 червня, в Києві на житловому масиві «Теремки-2» в результаті «гонок» маршруток серйозно постраждала жінка. Інцидент стався на зупинці громадського транспорту «Маршала Конєва».

Про це повідомляє «Kiev.informator.ua» з посиланням на користувача в Facebook Alex Krivchik в групі «Транспорт Києва».

Інцидент трапився приблизно о 19:00.

«Водій маршрутки 499 так поспішав обігнати іншого маршрутчика, що задніми дверима затиснув жінці ногу. Внаслідок цього вона сильно впала спиною на асфальт», – описуються події, що відбулися в пості. За словами очевидця, постраждала лише дивом уникла удару потилицею об бордюр, до якого залишалося всього 10 сантиметрів.

Чоловік, який стояв поруч, допоміг їй піднятися і переконався, що вона може йти сама. У стані шоку жінка пішла, ймовірно, в сторону будинку. Помітив це водій вибіг з маршрутки і став кричати: «Жінко, давайте я з вами розрахуюся, не треба поліції!» На його щастя, правоохоронців так ніхто і не викликав, після чого він повернувся за кермо і продовжив маршрут.

Після цієї події журналісти «Інформатора» зв'язалися з представниками ПП Тандем» – підприємства, яке управляє цим маршрутом. Там відповіли, що «на Facebook пишуть багато чого»: «Ми нічого не знаємо, для якоїсь інформації подайте запит на підприємство», – відповіли.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему

Останні матеріали