26 Червня 2018
Новини

«ВАШ ЮВЕЛІР» отримав відзнаки у Маріїнському палаці

«ВАШ ЮВЕЛІР» отримав відзнаки у Маріїнському палаці

22 червня 2018 року в державній резиденції Президента України відбулися урочистості до Дня Конституції України, організовані Асамблеєю ділових кіл за підтримки глави держави.

На подію запросили і приватне ювелірне підприємство «ВАШ ЮВЕЛІР» з міста Луцьк.

За результатами аналізу Всеукраїнського науково-дослідного центру ефективного управління «Золотим символом якості національних товарів та послуг України за вагомий внесок у розвиток ювелірної справи, виготовлення високоякісних ювелірних виробів та надання конкурентоспроможних послуг із їх продажу, ремонту та реставрації» було нагороджено Приватне ювелірне підприємство «ВАШ ЮВЕЛІР», його засновника Шеремету Віктора Андрійовича та директора Шеремету Надію Володимирівну.

Також за значний внесок у розвиток економіки України та високоефективне керівництво рішенням Міжнародної іміджевої програми «Лідер XXI століття» від 14.05.2018 Шеремета Віктор Андрійович удостоєний почесного звання «КРАЩИЙ КЕРІВНИК РОКУ».

До слова, «ВАШ ЮВЕЛІР» нещодавно відзначив 29-у річницю. За цей час на підприємстві впроваджені нові технології виготовлення ювелірних виробів: 3D-моделювання, 3D-гравіювання, дизайнерське програмування, вирощення моделі на 3D-принтері, виготовлення штампів тощо.

В майстерні надають послуги з ремонту та реставрації ювелірних прикрас, оцінки дорогоцінного каміння, нанесення емалі, перенизування намиста, професійного заточення інструментів, лазерного спаювання.

В магазині представлений великий асортимент прикрас власного виробництва, а також ювелірні вироби із золота та срібла понад 250 вітчизняних виробників.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, ювелірні вироби
В тему

Останні матеріали