25 Червня 2018
Новини

Британський і йорданський принци разом подивилися футбол на велетенському «телику»

Британський і йорданський принци разом подивилися футбол на велетенському «телику»

Буває, що ярий фанат футболу із якоїсь поважної причини пропускає матч улюбленої команди і просить друзів, щоб вони записали для нього гру. І цією хитрістю користуються навіть престолонаслідники. Пише видання «Дейлі Мейл».

Британський принц Вільям подивився футбольний матч із участю англійської збірної у компанії принца Йорданії в типовому «хлопчачому лігві» (але королівського розмаху!) на велетенській плазмі. За переможною грою Британії проти Панами (британці у російському Нижньому Новгороді розгромили панамців із рахунком 6:1) на чемпіонаті світу 36-літній герцог Кембриджський уважно спостерігав в Аммані, сидячи на дивані з 23-річним наслідним принцом Йорданії Хусейном бін Абдуллою, що свого часу здобував освіту в британському Сандхерсті. 

Вільям прибув до Йорданського Хашимітського Королівства з офіційним візитом і попросив свого друга Хусейна бін Абдуллу записати для нього матч Англія – Панама, який мусив пропустити, бо саме летів у літаку. Коли літак із онуком королеви Елизавети приземлився на азійській землі, він попросив фотографів не розповідати йому рахунок і поспішив у домашній кінозал до Абдулли. А Кенсінгтонський палац пізніше опублікував фото цих чоловічих посиденьок.

За історичною грою в Нижньому Новгороді стежили 25 мільйонів британців у пабах і на диванах перед телевізорами. І для фанатів британської збірної по всьому світу неможливо було уникнути звістки про розгромний рахунок цього футбольного поєдинку. Крім однієї людини. Вільяму, який, опрім того, що принц, є також президентом Футбольної асоціації Англії, вдалося перебувати в інтригуючій невідомості весь день, перш ніж він зміг подивитися запис матчу вже після його фактичного завершення. Журналістів, котрі були з ним у літаку, онук королеви благав: «Будь ласка, тільки не кажіть мені результат!».

Британський та йорданський принци дивилися матч «у повторі», насолоджуючись прохолодними напоями і закусками.

Далі Вільям вирушить до Ізраїлю для зустрічі з прем’єром Біньяміном Нетаньяху. Також герцог має намір зустрітися з палестинським президентом Махмудом Аббасом і відвідати Західне узбережжя в рамках свого п’ятиденного туру. Принц Вільям є першим членом британської монаршої родини, котрий відвідає Ізраїль і території Палестини. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, футбол, принц вільям, йорданія
В тему