21 Червня 2018
Новини

Житомирянин вирощував коноплю замість вазонів, а на дозвіллі варив амфетамін

Житомирянин вирощував коноплю замість вазонів, а на дозвіллі варив амфетамін

В оселі молодика поліція виявила коноплі у вазонках і психотропні речовини.

Напередодні, 20 червня, в ході санкціонованого обшуку за місцем проживання 19-річного жителя міста Житомира співробітники поліції виявили розфасований у пакетики психотропний порошок, подрібнену рослинну сировину та коноплі у горщиках замість вазонів. Інформує Відділ комунікації поліції Житомирської області.

Як розповіли в Житомирському відділі поліції, у правоохоронців була інформація про те, що молодик сам вживає наркотики і в його помешканні з тією ж метою збираються інші підозрілі особи. Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і у рамках розпочатого кримінального провадження оперативники отримали дозвіл суду на обшук у квартирі житомирянина.

В підсумку у приміщенні були знайдені розфасований у пакети zip-lock порошок (імовірно – амфетамін), електронні ваги та обладнання для виготовлення сильнодійної психотропної речовини.

До всього на підвіконнях любитель травички культивував заборонене зілля у горщиках як кімнатні рослини. В кімнаті копи знайшли і уже подрібнену нарковмісну сировину, і пристрій для її вживання. Все це вилучено і пройде експертизу.

Триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, піврічного арешту, обмеження або позбавлення волі терміном до трьох років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, житомир, кримінал, наркотики, поліція
В тему