20 Червня 2018
Новини

Волиняни за газ онлайн сплатили більше 100 млн грн

Волиняни за газ онлайн сплатили більше 100 млн грн

Відтак, популярність онлайн платежів у Волинській області за газ зросла вдвічі.

Як інформує прес-служба ТОВ «Волиньгаз збут», у минулому році клієнти за спожитий газ онлайн здійснили понад 200 тисяч платежів на загальну суму більше 100 млн грн.

Споживачі газу використовують п'ять платіжних систем - Portmone.com,  iPay.ua, EasyPay.ua, Ощад 24 і Приват 24. Найпопулярніший сервіс - Приват24. Через цю платіжну систему споживачі здійснили найбільше оплат за газ.

Крім того, розрахуватися онлайн можна безпосередньо з Особистого кабінету на сайті 104.ua. На сьогодні майже 40 тис волинських споживачів користуються цим сервісом. Серед додаткових можливостей Особистого кабінету – інформація про стан особового рахунку, історія платежів та нарахування по субсидії, письмові консультації або замовлення зворотного дзвінка.

«Ми постійно вдосконалюємося і спілкуємося зі споживачем уже частіше за допомогою онлайн-сервісів. Це практика європейських країн і на прикордонній Волині вона швидко адаптується. Наша мета - якісний сервіс для клієнта. Наші споживачі активно користуються онлайн-сервісами на сайті 104.ua - Особистим кабінетом та  мобільним додатком, - розповідає директор ТОВ “Волиньгаз збут”  Микола Тищук. - На сьогодні в Україні вже 1,8 млн зареєстрованих споживачів природного газу».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, платіжна система, волиньгаз
В тему