20 Червня 2018
Новини

У Луцьку відзавтра вартість проїзду у тролейбусах становитиме 3 гривні

У Луцьку відзавтра вартість проїзду у тролейбусах становитиме 3 гривні

Сьогодні члени виконавчого комітету зібралися на чергове засідання. У порядку денному роботи було питання: «Про вартість проїзду в міському електричному транспорті (тролейбусі)».

Генеральний директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Пуц розповів, що на сьогоднішній день діє тариф на проїзд в тролейбусі 2,00 грн за одну поїздку.

За його словами, великих витрат вимагає ремонт та підтримання у належному стані контактної мережі - 109,15 км та 9 тягових підстанцій, про що зазначено в актах державного технічного огляду тролейбусної контактної мережі із зазначенням термінових усунень технічних проблем.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що міська влада тривалий час намагалася не допустити підвищення вартсоті проїзду, відшуковуючи різні резерви.

Після тривалого обговорення, члени виконкому підтримали відповідне рішення.

Отже, від завтра, 21 червня тариф на разовий проїзд одного пасажира в міському електротранспорті (тролейбусі) становитиме 3,00 грн.

Тариф на проїзд для учнів закладів загальної середньої освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації – 1,00 грн.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, тарифи, ціни, громадський транспорт
В тему