20 Червня 2018
Новини

У Києві вночі неадекват з ножем ганявся за людьми, в яких попросив прихистку

У Києві вночі неадекват з ножем ганявся за людьми, в яких попросив прихистку

У ніч на 20 червня у Києві на вулиці Естонської, 51 невідомий напав на співробітників ветеринарної клініки «Алден-Вет». Постраждалу дівчину госпіталізували в лікарню.

Виклик на пульт охорони по тривожній кнопці надійшов о 01:00. Про це пише «Інформатор».

За словами співробітників поліції, у нічний час клініка працює виключно по дзвінку. Перед цим у установі перебували відвідувачі з кішкою. У момент, коли вони виходили, перед входом з'явився чоловік, який попросився сховатися, так як за ним хтось женеться.

Після того, як ветеринари нічної зміни, хлопець і дівчина, впустили стороннього він різко змінив своєї поведінку і почав вести себе неадекватно. Після чого почав кидатися на працівників лікарні. Спочатку невідомий напав на хлопця, а потім на дівчину. Вона всіляко намагалася сховатися від нападника і втікала від нього всіма трьома поверхами клініки.

Через якийсь час нападник завдав дівчині кілька ударів вогнегасником і ножем по обличчю. Постраждалій дівчині вдалося натиснути на тривожну кнопку охорони, а також зателефонувати колезі, яка знаходилася вдома. У трубці було чути крики про допомогу.

Наряд приватної охорони прибув через 3 хвилини після повідомлення, а ще через кілька хвилин прибули перші екіпажі поліції. Нападник виліз через вікно третього поверху на вулицю, стрибнув униз і втік. Через деякий час нападник знову повернувся в клініку, там його і затримали співробітники поліції.

Чоловік перебував у неадекватному стані і не міг пояснити, що взагалі сталося. Він просив зателефонувати поліцейському, герою серіалу «Ментовські війни». Також поліцейські відзначили, що всередині все розбите. Міжкімнатні двері намагалися розбити кулаком, а також по кімнатах розкидані речі.

Вогнегасник, яким наносилися удари, знаходився всередині будівлі. На жаль, ніж знайти не вдалося. З якою метою чоловік увірвався до ветеринарів і чого саме він намагався домогтися – невідомо. Імовірно, чоловік перебував у стані наркотичного сп'яніння. Постраждалу дівчину госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, колотими ранами голови та шиї, а також з припущенням на перелом щелепи в лікарню. Постраждала перебувала в шоковому стані.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, напад, поліція
В тему

Останні матеріали