19 Червня 2018
Новини

Вдома у російського футболіста виявили труп фана ЧС-2018

Вдома у російського футболіста виявили труп фана ЧС-2018

У московській квартирі гравця «Локомотива» Соломона Кверквелії знайшли тіло вболівальника чемпіоната світу-2018.  Померлий – громадянин Грузії.

Російські ЗМІ повідомляють про виявлення у квартирі захисника московського ФК «Локомотив» Соломона Кверквелії тіла уболівальника ЧС-2018. Особу померлого встановлено – це Ромео Копаліані із Грузії. Впізнали його власне за так званим «паспортом уболівальника», пише 24tv.ua, посилаючись на Телеграм-канал Mash.

Попередня причина смерті фана – передозування наркотиками. Як інформує Mash, Копаліані прибув до Росії на футбольний чемпіонат разом з товаришем. Кверквелія, котрий зараз перебуває на зборах на острові Кіпр, попросив друзів і одноклубників із «Локомотива» зустріти двох грузинів-уболівальників у аеропорту. Чоловіків відвезли на квартиру до футболіста.

Вже через лічені години сусідка Кверквелії по сходовому майданчику знайшла труп Копаліані. Його товариш, перебуваючи в неадекватному стані, спакував валізу і забрався геть.  У помешканні правоохоронці виявили використані шприци, а на тілі небіжчика – сліди від уколів. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, футбол, росія, кримінал, футбол, спорт
В тему