19 Червня 2018
Новини

Москву руйнують через ЧС-2018

Москву руйнують через ЧС-2018

У Москві будівельники спиляли балкон старовинного житлового будинку на Ленінському проспекті. Усе тому, що робітники не встигли реставрувати його до Чемпіонату світу з футболу.

Про це розповіла мешканка квартири, в якій спиляли балкон, Олена Андрєєва. Пише mk.ru.

Як зазначає видання, об'єкт культурної спадщини втратив частину свого зовнішнього вигляду за цілком банальної для країни причини. Підрядник не встиг відреставрувати фасад до ЧС-2018, тому, щоб не засмучувати іноземних гостей виглядом будівельних лісів, вирішив їх просто спиляти.

«Прийшовши з роботи, я побачила на балконі людей в робах, - розповідає москвичка. - «Ліси» навколо нашого фасаду стояли не перший тиждень, тому спершу я навіть не здивувалася - вікна виходять на найбільшу міську магістраль, ремонт будівлі необхідний. Але, почувши сильний гуркіт, я вирішила все ж уточнити в керуючій компанії, що саме робочі роблять. Там мені відповіли, що йде реконструкція балкона, так як він в аварійному стані. Обіцяли покласти нову пліточку і залишити в спокої».

У фірмі-підряднику розповіли, що «трохи не вклалися» в терміни робіт, тому вирішили демонтувати балкон, який перебував в аварійному стані. Будівельники запевнили, що після завершення ЧС-2018 повернуть балкон на місце. Робітники при цьому визнали, що це буде коштувати дорожче від самої реставрації.

Історик радянської архітектури Денис Ромодін підтвердив, що схожі дії вже проводили з сусідніми будинками. Тоді фасад відновлювали протягом декількох років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, курйози, росія, футбол, футбол, спорт
В тему