18 Червня 2018
Новини

Киянин, який вигулює пітонів на озері, лякає відпочивальників

Киянин, який вигулює пітонів на озері, лякає відпочивальників

У Києві, на пляжі озера Тельбін відпочивальники помітили незвичайних відвідувачів. Фото двох плаваючих на березі озера пітонів з'явилися у Facebook в групі «Наш дом Березняки» та в Instagram.

Про це пише «Strana.ua».

В обох публікаціях стверджується, що знімок зроблений на пляжі озера Тельбін у Дніпровському районі Києва.

Пост відразу ж розлетівся по соцмережах. У коментарях до публікації кияни стали розповідати, що це вже не перший випадок появи пітонів в столиці. Як докази користувачі публікували фото чоловіка з пітоном на шиї в автобусі, а також фото пітона, якого нібито знайшли біля дитячої поліклініки.

Щодо фото пітонів на пляжі Тельбін місцеві жителі припустили, що це чиїсь домашні вихованці, а біля озера відпочиваючі нібито бачили чоловіка, який ніс пітонів на собі, а після вигулював їх на траві.

Користувачі Мережі розділилися на два табори. Одні шоковані тим, що зміїв винесли на берег озера, а інші захоплюються красою цих рептилій і не бачать нічого страшного у «вигулі» пітонів біля водойми. Деякі, особливо боязкі відпочивальники, пропонують взагалі накладати на власника пітонів за такі «прогулянки» адміністративну відповідальність.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, змії, київ
В тему