17 Червня 2018
Новини

Британська королівська сім’я влітку відгуляє перше гей-весілля

Британська королівська сім’я влітку відгуляє перше гей-весілля

Лорд Івар Маунтбеттен, син 3-го маркіза Мілфорд-Хейвена, кузен королеви і принца Філіпа, нащадок Пушкіна, два роки тому зробив камінг-аут. Нещодавно дворянин вирішив одружитися.

55-річний Івар вкладе шлюб з 56-річним Джеймсом Койлом.

Івар був одружений традиційним шлюбом протягом 16 років на Пенні Маунтбаттен і розлучився у 2011 році. У них троє дочок – Елла 22 років, Алекс 20 років і Лулі 15 років. Дітей, незважаючи на розлучення, колишнє подружжя виховує разом.

Згадуючи про своє перше весілля, Івар заявляє, що це був «найщасливіший день» в його житті.

Більшу частину 16-річного шлюбу Івар намагався боротися зі своєю орієнтацією, але коли зустрів на відпочинку у Вербье Джеймса зрозумів, що це і є його справжня любов.

Діти і дружина щасливі за Івара і Джеймса. Колишня дружина цього літа поведе Івара під вінець.

Ідея про те, що б Джеймс і Івар зв'язали себе узами шлюбу, належить дочкам Івара і Пенні.

На фото: зліва Джеймс, в центрі колишня дружина Пенні, праворуч Івар

На відміну від пишних королівських весіль, Івар і Джеймс планують провести скромну церемонію у колі близьких друзів і родичів.

«Івар дуже змінився: став біліший розслабленим і добрим. І в цьому велика заслуга Джеймса. Все навколо говорять, що ніколи не бачили його таким щасливим», – сказала Пенелопа в інтерв'ю Daily Mail.

Говорячи про весілля, лорд Івар зізнався, що зважився на цей крок лише заради бойфренда:

«Я вже був одружений, і у мене є троє прекрасних дочок, тому для мене новий шлюб не був особливо важливий. Але я сам наполіг на весіллі, бо вважав, що це важливо для Джеймса. Адже він не був одружений».

Розповідаючи про заручини, Івар зізнався, що в цей раз обійшлося без романтичних моментів.

«Не було ніякої пропозиції, просто прийняття цієї великої любові. А Пенні і дочки поставилися до всього з розумінням. Три роки тому, коли ми з Джеймсом тільки почали зустрічатися, вони говорили: "Нічого собі. Ви збираєтеся одружитися?" Ми сказали: "Не будьте смішними". Але поступово ця думка знайшла сенс.

Цього літа ми з Джеймсом станемо партнерами у шлюбі, але сама церемонія буде дуже короткою. Це тільки для дівчаток, близьких родичів і друзів. Після планується вечірка, розрахована на 120 осіб. Буде смачна їжа і дійсно хороша музика. Але ніяких білих голубів, першого танцю молодят і тим паче торта з фігурками двох чоловіків у смокінгах. Швидше за все, ми взагалі замінимо його на сир», – сказав Івар.

До слова, це буде перший одностатевий шлюб в британській королівській сім'ї.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, лгбт-спільнота, шоу-бізнес
В тему

Останні матеріали