16 Червня 2018
Новини

Містичний кабан Маркус уже зробив власний прогноз щодо фіналу ЧС-2018

Містичний кабан Маркус уже зробив власний прогноз щодо фіналу ЧС-2018

Хазяйка цього самця льохи переконує, що її кабанчик ніколи не помиляється з результатами і навіть напророкував перемогу Дональда Трампа у президентській гонці.

Восьминіг Пол і гусениця Колін – просимо вас на вихід. За твердженнями власників із міста Гейдж, що в Дербіширі (Сполучене Королівство), їхній кабан на кличку Містичний Маркус демонструє 100-відсотковий успіх у пророкуванні результатів різноманітних спортивних змагань. Зокрема, провидець із п’ятачком завиграшки визначає і фіналістів чемпіонатів світу. Так, днями кабан уже виніс власний вердикт командам-учасницям чемпіонату світу із футболу, що триває у російському місті Сочі. Пише видання Метро.

Маркус, за словами хазяїв, прогнозує результати майбутніх матчів та перегонів у такий спосіб: господиня Джульєтта Стівенс викладає навколо тварини коло із яблук, в які встромлені папірці різних країн-учасниць того чи іншого спортивного протистояння, а кабанець своїм безпомилковим нюхом вибирає державу-переможця, ласуючи яблуком з відповідним стягом.

За твердженням пані Стівенс, її вихованець абсолютно правильно передбачив переможців чемпіонату світу із футболу 2014 року, фіналу Вімблдону, Брексіт і тріумф Дональда Трампа в президентській гонці в Америці.

Проте для шанувальників футбольної збірної Великої Британії у Маркуса новини погані. «Гадаючи» на яблучках, кабан-ненажера вивів у фінал Бельгію, Аргентину, Нігерію та Уругвай.

Фермерка Джульєтта Стівенс пояснює дар ясновидіння у свого кабанчика так: «Маркус є сьомою дитиною сьомої дитини, і, мабуть, вони обдаровані надзвичайними здібностями. Можливо, річ саме у цьому».

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, курйози, футбол, футбол, спорт
В тему