16 Червня 2018
Новини

На Київщині п’яний охоронник викрав «Крайслер», який мав охороняти

На Київщині п’яний охоронник викрав «Крайслер», який мав охороняти

У Переяслав-Хмельницькому районі Київської області напередодні вночі начальник охорони виявив відсутність на території місцевого сільгосппідприємства іномарки Chrysler, про що повідомив у поліцію. Причому на робочому місці не виявилося і охоронця, котрий мав пильнувати і підприємство, і машину зокрема. Інформує Відділ комунікації поліції Київської області.

Тим часом у місті Яготин дорожні інспектори за порушення ПДР перепинили автомобіль вказаної марки. Здогадки, про те що кермувальник «під градусом», підтвердила перевірка на «драгері» , який показав високий вміст алкоголю у крові 27-літнього водія – 2,9 проміле. До всього ж документів на машину у молодика при собі не виявилося. А там патрульні отримали інформацію про незаконне заволодіння дорогим автомобілем.

Правоохоронці затримали підозрюваного та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Викрадений транспортний засіб вилучили та повернули власнику. Триває розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК  України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, викрадення, кримінал, поліція, київ
В тему