16 Червня 2018
Новини

В Індонезії зниклу домогосподарку знайшли всередині дев’ятиметрового пітона (відео 18+)

В Індонезії зниклу домогосподарку знайшли всередині дев’ятиметрового пітона (відео 18+)

54-річну індонезійку Ва Тіба, матір двох синів, жительку острова Сулавесі, востаннє бачили живою учора ввечері, коли вона саме йшла на город. Та коли наступного ранку жінки не виявилося в її домі, діти забили на сполох. Пише видання «Метро».

Сьогодні о шостій ранку була розпочата пошукова операція, в ході якої спершу були знайдені сандалі жінки та її мачете біля кущів. А в самих заростях приголомшені люди побачили моторошне видовище – довжелезного, 27-футового (приблизно  8,23 метра) пітона, що лежав на землі і ледве міг рухатися через величезне випинання у животі. Страшна здогадка наздогнала сільчан, і вони розрізали черево гадині і побачили усередині мертву жінку.

Майже дев’ятиметрова змія напала на Ва Тібу, коли та порядкувала на городі, і з’їла живцем, почавши заковтувати жінку з голови.

Односельчанин загиблої із села Маболу, що в провінції Муна, розповідає: «Усі плакали, всі були шоковані. Бідна жінка. Це як фільм жахів. Люди бояться».

Шокові кадри, що просочилися в Мережу, зафіксували момент, коли люди розрізали шкіру пітона, щоб витягти труп зниклої напередодні господині, покритий слизом.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, індонезія, смерть, змії
В тему