15 Червня 2018
Новини

Під Луцьком більше 200 дітей відпочивають у таборі «Сонячний» (фото)

Під Луцьком більше 200 дітей відпочивають у таборі «Сонячний» (фото)

Відбулося урочисте відкриття І-ої оздоровчої зміни у таборі «Сонячний» обласного Центру туризму, спорту та екскурсій. На цю зміну, яка триватиме до 2 липня, заїхало 203 дитини з Луцького району та міста Луцька.

Як розповів директор Центру туризму Леонід Толстіхін, цей табір має спортивно-туристського спрямування. А  тому, кожен з дітей матиме чудову можливість не лише добре відпочити, але й загартуватись та випробувати себе на туристський «смузі перешкод», навчитись плавати на байдарках, орієнтуватись на місцевості за допомогою карти, набути нових навичок під час цікавих походів, адже табір має спеціальні спортивні туристські полігони з «скеледромом», мотузковим містечком, власне озеро для активного відпочинку на воді.

До речі, за останні роки табір суттєво оновив свою матеріально-технічну базу, зроблено

ремонти в усіх корпусах, в окремих з них встановлені внутрішні санвузли, закуплено спортивний та ігровий інвентар, щоб дітям було цікаво, інформує прес-служба ЦТСЕ.

Також цього року було добудовано два спальні приміщення, що дозволило збільшити кількість місць ще на 40 дітей в зміну та відповідно 160 за сезон.

Цього року табір буде проводити 4 зміни: дві – по 21 дню і дві – по 14 днів, і всі  вони вже майже наповнені.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, діти, Фото
В тему