15 Червня 2018
Новини

У Луцьку бравий коп піймав «щипача» в маршрутці

У Луцьку бравий коп піймав «щипача» в маршрутці

У Луцьку дільничний офіцер поліції при виконанні припинив злочинну діяльність кишенькового злодія, що «працював» у громадському транспорті. Поліцейський Сергій Карпінський буквально за руку спіймав «щипача», котрий у маршрутці «обчистив» сумочку 57-річної лучанки – витягнув гаманець 3 майже 3000 грн і пенсійним посвідченням. Ідеться в повідомленні обласної поліції.

Стався інцидент напередодні, 14 червня, близько десятої ранку. Карпінський їхав у громадському транспорті і запримітив пасажира, який поводився підозріло і швидко вискочив із маршрутки. Працівник поліції вчасно зорієнтувався та запитав пасажирів, чи у них усі речі на місці.

Одна громадянка, 57-річна пенсіонерка, виявила зникнення із сумки гаманця з грішми та посвідченням. Поліцейський, зупинивши автобус, наздогнав зловмисника. Особу останнього встановлено – орудував у луцькій маршрутці гастролер – 45-річний мешканець Івано-Франківська. Затриманого «щипача» перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів.       

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 («Крадіжка») Кримінального кодексу України. Санкція передбачає, зокрема, до трьох років тюремного ув’язнення. Триває слідство. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, кримінал, поліція, крадіжка
В тему