15 Червня 2018
Новини

Дівчина розчарувалася, проживши тиждень, як героїня улюбленого серіалу

Дівчина розчарувалася, проживши тиждень, як героїня улюбленого серіалу

У червні всі шанувальники «Сексу у великому місті» святкують 20-ту річницю виходу серіалу на екрани. Комедійна мелодрама виходила в ефір з 6 червня 1998 по 22 лютого 2004 року.

Всього було знято 94 епізоди в складі шести телевізійних сезонів.

Але поки одна половина світу надіється на те, що шоу отримає продовження, деякі, як-от журналістка Cosmo Каріна Шиєй, переходять до більш активних дій.

24-річна Каріна вирішила провести тиждень у стилі Керрі Бредшоу і описала результати у статті, а також показавши кілька культових кадрів у своєму виконанні у Інстаграмі.

Так, в перший день дівчина поїхала на роботу на таксі, а не на більш зручному та швидкому метро. Але цей експеримент був невдалим, оскільки таксі щодня стояло у довжелезних заторах. Наступного дня Каріна купила журнал Vogue замість обіду – як говорить сама дівчина, вона частенько так робила й без копіювання Керрі, адже журнал дешевший за обід (у серіалі Керрі не маючи грошей купляла журнал). але цього разу все ж не стрималася і замовила їжу в офіс, бо зголодніла.

Спробувала журналістка і спосіб «зваблювання» чоловіків – разом з подругами Каріна поїхала в бар, де «підчепила» хлопця:

«Між нами особливо нічого не було, ми поїхали до мене, базікали про Tinder і чекали, коли ж моя собака покакає», – зізналася вона.

Цілий тиждень дівчина знімала квартиру у престижному районі Нью-Йорка, витрачаючи на це й таксі всю свою зарплатню.

До кінця тижня дівчина зрозуміла, що Керрі витрачала шалені гроші: вона знімала маленьку квартирку в престижному кварталі на зарплату, яку вона отримувала за наповнення однієї колонки. А також героїня серіалу витрачала шалені суми на взуття і проводила час у дорогих ресторанах.

«Життя Керрі Бредшоу – підробка від і до. Ні в кого не може бути стільки вільного часу, як у неї, і перший раз в житті я була рада, що не схожа на неї», – зробила підсумок Каріна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, серіали
В тему