14 Червня 2018
Новини

Перестало битися серце легендарного актора

Перестало битися серце  легендарного актора

Режисер Станіслав Говорухін пішов з життя після тривалої хвороби на 83-му році життя.

Він помер у в санаторії Барвіха.  Пишуть ЗМІ

Станіслав Говорухін зняв багато художніх, художньо-публіцистичних та публіцистичних фільмів. Серед найбільш відомих його режисерських робіт у кіно: «Вертикаль», «Місце зустрічі змінити не можна», «Пригоди Тома Сойєра і Гекльберрі Фінна», «Десять негренят», «Ворошиловський стрілок», «Благословіть жінку».

Він написав понад 20 сценаріїв до фільмів, серед яких «Контрабанда», «Пірати XX століття», «Вторгнення», «У пошуках капітана Гранта», «Таємниці мадам Вон», а також кілька книг.

Нагадаємо, режисер був внесений до списку нев'їзних до України осіб, які створюють загрозу національній безпеці. Говорухін підтримав політику Путіна щодо Криму.

Довідково:

Станіслав Говорухін народився в березні 1936 року в місті Березники Пермської області.

Мама, кравчиня Парасковія Глазкова, піднімала дітей сама, а про батька їм ніколи не розповідала. Через непосильно важку працю вона пішла з життя, коли їй було всього 52 роки. Лише тоді Станіслав зі старшою сестрою Інессою зробив запит в КДБ і дізнався, що їхній батько, донський козак Сергій Георгійович Говорухін, був репресований у 1938 році та розстріляний десь в Сибіру.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, станіслав говорухін, смерть, кіно
В тему

Останні матеріали