13 Червня 2018
Новини

Єнот видряпався на 23-поверховий хмарочос, і тепер за нього переживає весь світ (фото)

Єнот видряпався на 23-поверховий хмарочос, і тепер за нього переживає весь світ (фото)

Єнот, що опинився на виступі хмародера в американському місті Сент-Пол, Міннесота, прикував погляди людей по всьому світу до соціальних мереж.

Звірок штурмував висотну офісну будівлю у 23 поверхи і примудрився видертися на 17-й поверх.

Пише видання «Метро».

Очевидці і репортери відслідковували переміщення єнота-альпініста по фасаду висотки минулого вівторка, 12 червня. Вчора по полудні тваринка змусила хвилюватися співробітників, які працюють в UBS Tower, з’явившись на виступі на рівні 20-го поверху. Розташоване поряд Міннесотське  Громадське Радіо запустило в Мережі хештег #mprraccoon і в режимі майже реального часу інформує про пригоди звірка на хмарочосі.

Тварина виглядає змученою, та все ж уперто продовжує підійматися по фасаду. Очевидно, єнот боїться спускатися стіною униз і страх жене його далі вверх. Наразі всі спроби зняти бідолашного єнота-висотника зі стіни височенної будівлі були безуспішними. У руки до людей, які намагаються втягти його у офісні вікна, тварина не іде. Рятувальники складають план дій, як зарадити бідному єноту. Тим часом за його долею стежать користувачі не тільки з Америки, а й з інших країн.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, сша, тварини, курйози, Фото
В тему