13 Червня 2018
Новини

Вередлива шведська принцеса показала всім дітям світу, як правильно пустувати

Вередлива шведська принцеса показала всім дітям світу, як правильно пустувати

Маленька принцеса Леонор продемонструвала ровесникам еталон поганої поведінки капризної дівчинки: почала качатися по підлозі в церкві під час урочистої церемонії хрещення її крихітної сестрички.

Люди думають, що у жінок із королівських сімей є усе – гроші, ошатний дорогий одяг, шляхетні чоловіки та ідеальні діти. Та цей міф розвінчала днями маленька дівчинка. Поведінка шведської принцеси Леонор на хрестинах її власної меншої сестри чітко показала: королівські дітлахи ну абсолютно нічим не відрізняються від дітлахів звичайних.

Леонор влаштувала справжню істерику у церкві, в апогеї якої стала кататися по церковній підлозі, дриґаючи ноженятами в білосніжній святковій суконьці, як жук, що перевернувся на спину. Пише видання «Метро».

Кадри, зроблені в церкві, показують чотирирічне вінценосне дівчисько, яке, босе, качається посеред проходу в церкві і мотляє ногами в повітрі саме в той момент, коли архієпископ звершує церемонію хрещення її новонародженої сестрички Адрієнн. Батько пустунки американський бізнесмен Крістофер О’Ніл, чоловік шведської принцеси Мадлен, стоїть у розгубленості, не знаючи, як учинити, поки його дочка верещить і перекочується перед олтарем перед усім шляхетним зібранням.

Більшість гостей усім своїм виглядом показує, що витівки маленьких дівчаток аж ніяк не цікавлять їх. А мати Леонор – принцеса Мадлен, донька правлячого короля Швеції Карла XVI Густава, – злісно зиркає в бік старшої дочки.

Фанат, котрий поширив цей смішний ролик у Мережі, підписав його: «Це неперевершено!». Відео з моменту публікації переглянули вже понад 80 000 разів.

Повідомляється, що шведська королівська родина прибула в Палацову каплицю Дроттнінгхольм, за межами Стокгольма, в п’ятницю, щоб відзначити церемонію хрещеня принцеси Адрієнн. Це третя дитина для принцеси Мадлен і її чоловіка Крістофера О’Ніла, котрі також виховують дворічного сина Ніколаса.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, швеція, діти, курйози
В тему