12 Червня 2018
Новини

На реконструкцію Луцького РАЦСу виділять близько 1,5 мільйона гривень

На реконструкцію Луцького РАЦСу виділять близько 1,5 мільйона гривень

Під час сьогоднішнього позачергового засідання виконкому Луцької міської ради було прийнято рішення про виділення коштів на проведення проектних робіт для реконструкції приміщення Луцького РАЦСУ.

- В місті проводиться термінова робота по підготовці РАЦСУ до реконструкції, там буде створено нову філію ЦНАП. - зазначила Лілія Єлова, директор департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради. – Для проведення робіт планується отримання коштів із державного бюджету, а зараз необхідне виготовлення проектно-кошторисної документації. Основне бачення, яким чином має бути зроблена реконструкція, є, щоб інтенсивними темпами почати роботи, необхідно виділити 1 млн 497 тисяч гривень – це вартість проектних робіт. Проектна організація пропонує укласти договір і оплатити до 30 відсотків вартості робіт. Рішенням виконкому можна провести перерозподіл видатків. Оскільки приміщення на балансі виконавчого комітету, роботи буде проводити виконавчий комітет. На дані роботи пропонується використати суму з витрат, передбачених на придбання тролейбусів.

Під час засідання виконкому стало відомо, що у приміщенні РАЦСУ працюватимуть Центр надання соціальних послуг, а також нове відділення ЦНАП. Луцький РАЦС також залишається у цьому приміщенні.

– Органи РАЦСу буде передано органам місцевого самоврядування, адже не логічно, що сільський голова може реєструвати шлюби, а міський не може, - зазначила Лариса Карп'як, директор Центру надання адміністративних послуг. – Незабаром ці повноваження матимуть і міські голови. Щодо приміщення РАЦСу, то у ньому планується добудова 5 поверху. Сьогодні РАЦС перебуває в такому стані, що його необхідно ремонтувати, протікає покрівля. Передбачається реконструкція приміщення. У новому відділенні ЦНАП передбачається і здійснення реєстрації транспортних послуг і посвідчень водія. Перелік послуг буде значно розширений.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, луцька міська рада, рацс
В тему