12 Червня 2018
Новини

З луцькими перевізниками будуть розбиратися

З луцькими перевізниками будуть розбиратися

За місяць 81 дзвінок лучан на «гарячу лінію» стосувався роботи маршрутних автобусів.

Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години й у вихідні дні, великий інтервал та недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв, порушення ними правил дорожнього руху, відмову їхати до кінцевої зупинки на КРЗ та перевозити учнів і студентів за 2 грн в літній період, відсутність навігаторів та брудний і занедбаний стан автобусів на маршрутах №№ 1; 2; 3; 4; 8; 9; 9а; 10; 11; 12; 16; 17; 19; 22; 23; 24; 25; 26; 28; 29; 31; 33; 47. Про це сьогодні, 12 червня, під час оперативної наради поінформувала директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як. З її слів, усі звернення передано для моніторингу та вжиття заходів в управління транспорту та зв’язку.

Крім того, ще 19 повідомлень були через незадовільний рух тролейбусів у місті та переадресовані в Луцьке підприємство електротранспорту.

Своєю чергою, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт наголосив:

  • Чимало скарг надходить на роботу маршрутних таксі. Після підняття вартості проїзду лучани продовжують скаржитися на неналежну поведінку водіїв, недотримання графіків руху, порушення ними правил дорожнього руху, бруд у салонах маршруток. Цього ні в якому разі не повинно бути», - акцентував Григорій Пустовіт.

При цьому, він додав, що найближчим часом відбудеться нарада із перевізниками, аби обговорити та вирішити ці проблеми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк
В тему