6 Червня 2018
Новини

У Луцьку нові тарифи за оренду торгової площі на ринку

У Луцьку нові тарифи за оренду торгової площі на ринку

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету розглянуто питання «Про вартість послуги з надання в оренду торгової площі на ринку».

Директор комунального підприємства «Луцькі ринки» Ігор Корольчук зауважив, що прийняття цього рішення необхідно для налагодження роботи підприємства. За його словами, при розробленні тарифу враховані наявні показники Волинської облспоживспілки. Пише прес-служба міськради.

Підприємство працюватиме з підприємцями і укладатиме нові договори. Дія цього рішення буде поширюватися на території, які передані КП «Луцькі ринки» на Центральному та Завокзальному ринках.

Відтак, Корольчук зауважив, що планова вартість на послугу з надання в оренду торгової площі становитиме 90,25 грн за метр квадратний на місяць. Проте, за його словами, у зв'язку зі збільшенням штатних одиниць з 7 до 10 осіб пропонується підвищити цю суму до 105 гривень.

За його словами, цей крок тимчасовий і коли підприємство впорядкує ситуацію на ринку і укладе договори з усіма підприємцями цей тариф переглянуть і можливо він буде меншим.

Після обговорення, члени виконкому підтримали попередньо запропонований тариф у 90,25 грн за метр квадратний на місяць. Він діятиме до 1 жовтня 2018 року. Потому буде переглянутий.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, ринки, тарифи
В тему