6 Червня 2018
Новини

На Харківщині ще один український патріот наклав на себе руки

На Харківщині ще один український патріот наклав на себе руки

У лісосмузі недалеко від залізничного полотна було виявлено тіло 23-річного жителя селища Есхар Чугуївського району Харківської області.

Про це повідомляється на сайті ГУ НПУ в Харківській області.

«5 червня близько 12:00 у Чугуївський відділ поліції звернулася 40-річна мешканка селища Есхар. Жінка повідомила про те, що її 23-річний син 4 червня о 16:30 пішов з дому і не повернувся. 5 червня близько 20:10 тіло загиблого без видимих слідів насильницької смерті було знайдено в лісосмузі біля залізничного полотна», – йдеться у повідомленні поліції.

Як зазначається, на пошуки чоловіка був відправлений особовий склад відділу поліції. Слідчі Чугуївського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) з поміткою «самогубство» Кримінального кодексу України. В даний час поліцейські встановлюють всі обставини і причини загибелі чоловіка.

У той же час правозахисник з Чугуєва Роман Лихачов повідомив у Facebook, що виявлене тіло чоловіка належить місцевому активісту Миколі Бичко, який активно займався темою корупції.

При цьому Лихачов впевнений, що самогубство активіста було інсценоване, а поліція демонстративно неохоче зайнялася цією справою. За його словами, Бичко готував документи для відкриття громадської організації, а також моніторив місцеві очисні споруди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, самогубство, смерть, поліція, харків
В тему